Vienna’s 24K Magic

След кратък застой с блогърството, ето ме пак! 😋

Да се пътува е една от най-зареждащите дейности, но пък е и супер приятно да се върнеш на място, където си бил, и да разгледаш нови местенца, за които не ти е стигнало време предния път.

IMG_1517

Например зоологическата градина в Шьонбрун, която наистина е невероятна! Животните изглеждат наистина добре и на всеки вид е осигурена среда, набодобяваща естествения им хабитат.

IMG_1523

IMG_1525

 

Виена – любима дестинация! Красивите сгради, историческите местенца и най-вече отношението към музиката. Всичко това я прави мой любим град. Но този път не отидох, за да продължа с музикалния си гид, а за сбъдването на една дългочакана мечта – да посетя концерт в чужбина! С тази публикация ще се опитам (защото е трудно да се пресъздаде емоцията, която близо 20 хил. души изживяха) да разкажа за това колко големи професионалисти имах честта да чуя и видя.

24K Magic World Tour

IMG_1543

Може би ударих точно в десетката със сбъдването на тази си мечта.

Bruno Mars или изпълнител, който до скоро не харесвах чак толкова, но след съвместния му проект с Mark Ronson ‘Uptown Funk’ и излизането на третия му студиен албум 24K Magic, определно спечели симпатиите на много хора! Като всяка супер звезда след реализацията на студиен албум следва и световно турне. Е, за съжаление то не включваше България, но пък има солидно количество дати из Европа. Няма да изпадам в подробности, а направо минавам към дългоочакваната от мен дата 03 юни.

Започвам с впечатлението си около организацията на локално ниво или как може наистина да се влезе в огромна зала на продаден концерт за 10 мин. Като човек, който се занимава с организация на музикални събития, нямаше как да не ми направи впечатление желязната организация и достатъчно затегнатите мерки за сигурност, които обаче в никакъв случай не скапват настроението ти. След като стана ясно, че влязохме за по-малко от 10 мин. в залата, започна и нетърпеливото очакване.

Anderson .Paak

Честно си признавам, че не очаквах подграващия изпълнител да ме впечатли, въпреки че знаех кой ще бъде той. Anderson .Paak & The Free Nationals успяха да оставят онова много яко чувство, когато чуеш нови за теб изпълнители, и останеш без думи. НЕЧОВЕЦИ!

IMG_0050

Here comes the big one

Даже не знам от къде да започна. Това, на което станахме свидетели, смело мога да кажа, че беше легендарно! Близо 2 часа бяхме заляти с шоу, което вдигна много сериозно нивото и в предпочитанията на публиката, и сред конкуретните изпълнители. Bruno Mars & The Hooligans срутиха залата!!! Безпощадно пеене и хореография, а всичко това е синхронизирано до последния прожектор с ефектите. И както казах по-горе, че е доста трудно да се опише това, на което станахме свидетели, оставям няколко снимки, които бяха дело на бандата, с която си подарихме това изживяване, защото аз дори забравих и да снимам! ☺️

 

IMG_1545IMG_1546IMG_1548

А другият месец ме очаква сбъдването на още една мечта – концерт на един от най-любимите ми изпълнители Trombone Shorty! Май се очертава доста музикално лято с доста пътувания за освежаване на bella figura! ❤️

IMG_1387.JPG

Baci,
Emilia

 

Photos: Personal Archieve, Peter Makedonski
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s